Bar Frytka

sobota, 16 grudnia 2017

Opinie Klientów

Dziękując za skorzystanie z naszych usług, chcemy umożliwić Państwu wyrażenie swojej opinii na temat naszych usług. Wasze opinie będą dla nas bardzo cenną wskazówką na przyszłość. Prosimy o zachowanie zasad poprawnego pisania w języku polskim.

Dodaj opinię »

Ostatnie opinie:

apostrof Jedzenie smaczne,ale czas oczekiwania bardzo długi. Godzinę,a czasami ponad. apostrof
2013-06-28 13:37:38
apostrof wszystko dobrze. jedzenie smaczne, jestem stałą klientką. mam uwagę tylko do dzisiejszego dnia tj. 28.05- kotlety które dzisiaj otrzymałam nie były wielkością adekwatne do ceny. pozdrawiam panie kucharki :) apostrof
2013-05-28 18:00:19
apostrof Miałam okazję raz korzystać z usług tego baru. Niestety złożone zamówienie nie było zgodne z tym co otrzymałam, dlatego trzeba sprawdzać od razu to co jest dostarczane. Ja dostałam zamiast pierów ruskich - pierogi z kapustą i grzybami, a zami apostrof
2013-03-28 10:03:09
apostrof We Frytce są najlepsze jakościowo i cenowo zestawy obiadowe w całym mieście. Jedzenie jest zawsze świeże i smaczne. W lokalu czysto, miła obsługa dot. to także kierowców rozwożących jedzenie. apostrof
2012-12-06 08:45:25
apostrof Zawsze kiedy przyjeżdżamy do Łukowa to jemy w frytce - bardzo dobre smaczne domowe obiadki jak u mamy :) Pozdrawiamy Derentis Zespół MemoRabbit apostrof
2012-11-20 12:28:03
apostrof Pizza z browarnej jest jak najbardziej okej w miarę szybko zrobiona składniki Oki ciasto może zdeka za cienkie,fajna kobietka przyjmuje zamówienie:-) przydało by sie broo do popicia Jedzenie z Warszawskiej dobre jak zawsze czas dojazdu niestety do apostrof
Janosik
2012-10-07 13:32:17
apostrof Najlepsze miejsce gdzie mozna smacznie zjesc obiadek domowy:) wszystko bez wyjatkow apostrof
Rafal
2012-08-13 16:06:08
apostrof Tak sobie czytam opinie i trudno się z większością nie zgodzić, ale ... no właśnie. Po pierwsze zamawianie w porze obiadowej i oczekiwanie, że za 15 min przyjedzie to chyba nieporozumienie. Sam przejazd w godzinach obiadowych przez Łuków to po apostrof
Łukowianin
2012-07-16 15:38:10
apostrof Danie dnia ryba miruna z ziemniakami i sałatką : ryba 4 kwadraciki mini 5cmx5cm, garstka ziemniaków, myślę że to jest porcja dla małego dziecka a nie dla dorosłej osoby, nie spotkałam się żeby rybę podawać w formie kawałeczków a nie całego apostrof
2012-06-22 15:37:32
apostrof Witam bardzo dobre jedzenie polecam zwłaszcza świeżo smażone kotlety albo pierś albo schabowy:) a co do zamowień w porze obiadowej to wiadomo że każdy chce zjeśc i jazda po lukowie każdy wie jaka jest;/ apostrof
2012-05-18 22:53:11

wszystkich wpisów: 30, strona 1 z 3

<<<  -  1  2  3  -  >>>