Bar Frytka

poniedziałek, 23 października 2017

Opinie Klientów

Dziękując za skorzystanie z naszych usług, chcemy umożliwić Państwu wyrażenie swojej opinii na temat naszych usług. Wasze opinie będą dla nas bardzo cenną wskazówką na przyszłość. Prosimy o zachowanie zasad poprawnego pisania w języku polskim.

Dodaj opinię »

Ostatnie opinie:

apostrof musze stwierdzic ze pierogi z miesem sa pyszne do tego zestaw surówek i człowiek najedzony na maksa.chociaz ostatnio zamówiłam rosół to był beznadziejny sama woda albo kostka rosołowa rozrobiona, apostrof
2011-07-29 21:53:28
apostrof straszne pierogi a dostawa dlugooooo z godzine mozna z glodu umrzec apostrof
2011-06-23 09:21:55
apostrof Polecam.Bardzo smaczne jedzenie...;) Dostawa Szybka a jedzeniie pyszne..;) Jeszcze raz Polecam.!;d apostrof
2011-05-29 12:01:22
apostrof Bardzo często zamawiamy dania light. Są tak aromatyczne i świetnie doprawione, że gdy dochodzi godz otwarcia baru już łapiemy za telefon:) zdarzyło nam się, że po godz 12 realizacja zamówienia nie była możliwa z powodu wyczerpania porcji, co apostrof
2011-05-05 11:51:54
apostrof Dwie godziny czekałem na dostawę, żenada...Dwukrotnie dzwoniłem aby się upomnieć i za każdym razem mnie upewniano, że kierowca właśnie wyjeżdża apostrof
2011-04-15 23:59:24
apostrof Coś dla oka, coś dla ducha i coś dla brzucha - czyli miła i fachowa obsługa, pyszne i podawane ze smakiem posiłki, desery czysta poezja i to wszystko w naprawdę dobrej cenie. Polecam! apostrof
2011-04-15 14:09:24
apostrof Najlepsze jedzenie w mieście. Muszę pochwalić, że jest to jedyny tak punkt, który zna się na gotowaniu w naszym mieście przy okazji cena jest przystępna. Tak się składa, że jadłem chyba we wszystkich lokalach w Łukowie i tylko Frytka trzyma apostrof
2011-04-15 13:56:49
apostrof Powiem krótko - rewelka !!! W Łukowie jestem czasami przelotem. Kiedyś "krzyknąłem" na CB gdzie dobrze zjeść i dostałem adresik. Blisko lokalizacji TIRa nie zaparkujesz ale jedzenie ... hmm bajka :-). Tylko moja babcia lepsze robiła ..... może apostrof
2011-04-02 08:50:40
apostrof Rewelacyjna knajpa - prawie jak u mamy :-) apostrof
Qba
2011-03-30 11:27:53
apostrof Bardzo smaczna kuchnia domowa. Polecam! apostrof
stały klient
2011-03-23 20:34:12

wszystkich wpisów: 30, strona 3 z 3

<<<  -  1  2  3  -  >>>